improves business decision makingimproves business decision making

Diensten

Business Intelligence is een proces dat continue aan verandering onderhevig is. De wens naar betere stuurinformatie blijft zorgen voor verdere integratie, bredere ontsluiting en snellere oplevering van management informatie. Organisaties hebben continue ook te maken met rapportage verplichtingen welke van buiten af worden opgelegd en veranderingen in bedrijfsprocessen. Organisaties dienen hun Business Intelligence processen van tijd tot tijd aan te verbeteren om maar te kunnen voldoen aan de gestelde vragen en eisen.

Gardenier Business Intelligence adviseert bij het formuleren van een oplossing die past bij de organisatie, zorgt voor het implementeren van oplossingen en ondersteunt bij het bereiken van de beoogde resultaten. Oplossingen kunnen zowel in de techniek worden gezocht als buiten de techniek zoals het selecteren van de juiste competenties voor een Business Intelligence team. Of zorgen voor de juiste afstemming tussen de business en de ICT afdeling. Daarnaast adviseert Gardenier Business Intelligence ook op het gebied van informatie architectuur, data governance en datawarehousing.

Referentie

"Sander is a person with good tactical insights, he is very well informed and never loses control of details. Apart from his good BI-skills, he has proven himself to be a great sparring partner with lots of good ideas. Above all, Sander is a fine person to work with."

Bart Bossink
ANWB, Manager After Sales