improves business decision makingimproves business decision making

Publicaties

Business Intelligence projecten zijn over het algemeen langdurige kostbare projecten. Succes is niet gegarandeerd. Door Business Intelligence goed te positioneren binnen de organisatie verbeterd wel de kans op succes. Download het artikel "Business Intelligence vraagt om aandacht van de business!"

Traditionele Business Intelligence bestaat uit datawarehouses en rapportage tools. De marketingmachines van nieuwe software producten doet ons geloven dat dit tegenwoordig allemaal niet meer nodig is. Met moderne dashboards kunnen alle organisaties aangestuurd worden. Is dit waarheid of een fabeltje? Download het artikel "Traditionele Business Intelligence achterhaald?"

Referentie

"Sander heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld van een goede specialist tot een BI Architect die van alle componenten van de BI Architectuur weet wat er nodig is en hoe dit eruit moet komen te zien. In zijn rol als specialist is hij een kei in het ontwikkelen van programmatuur om zaken rondom het beheer en het ontwikkelen van Cognos componenten te automatiseren! In zijn rol als BI Architect overziet hij alle benodigde componenten van de architectuur en weet hij met name voor de front-end kant hoe een en ander in Cognos 7 en 8 ingeregeld en georganiseerd moet worden."

M.A. Koning
Aegon, BI Informatie Analist